RÓLUNK

Üdvözöllek. Én Csóka László vagyok, online marketinges, Google és Facebook hirdetések kezelője, Nagyváradról.

2013 óta folyamatosan tanulom és kutatom azokat az online marketing megoldásokat ami egy vállalkozásnak vevőket tud hozni-szerezni az internetről. Mivel rendes tőke nélkül és egyedül fogtam neki a vállalkozásnak az online vevőszerzés területén, ezért akkor azt láttam a legjobbnak ha megtanulok mindent ami ehhez a témához tartozik: értékesítés, online marketing, webprogramozás, webdesign-grafika, Google és Facebook hirdetések kezelése. Minden vállalkozásnak másban segítettem. Volt akinek csak webprogramozásban, volt akinek csak online hirdetéseket kezeltem és volt olyan vállalkozás is akinek a teljes online vevőszerzését én csináltam.

Ma már leginkább Google és Facebook hirdetésekkel foglalkozom. Továbbá segítek, amiben tudok, az online vevőszerzés kidolgozásában is.

Ha tudok, Neked is szívesen segítek. Hívj fel vagy írj egy emailt.Csóka Ildikó, aszisztens


2020 január óta beszállt a feleségem is segíteni a vállalkozásomba. Nagyon sok teendőt levesz rólam, így segít, hogy tovább tudjak én is és a vállalkozás is fejlődni.

Azt kell tudni róla, hogy a számokhoz, a komplex rendszerekhez jól ért, mert nemzetközileg ismert elektronikai gyárban volt főmérnök 10 éven keresztül. Továbbá nagyon erős az igazságérzete.

A munka mellett folyamatosan tanul és képzi magát.